Priporočamo
gledališče | Stand up
 Kupi vstopnico

Andrej Težak Tešky, Maja Monrue, Eldar Omerčić - The Eldar, Alen Mastnak, Patricija Harl, Žan Luc, Urša Vrečko, Robert Zrinski, UM & KUNA

Ker v koroni ni bilo toliko možnosti za nastopat, se je Tešky vrnil v svoje pedagoško stanje. Pa saj veste, kdor sam ne zna, pa druge uči. Nastala je zanimiva skupina komikov, ki se vam bodo predstavili s svojimi povsem svežimi seti. Tešky bo poskrbel za vzdušje in atmosfero, za smeh bodo poskrbeli njegovi učenci, da pa bo posebej zabavno, sta tu še posebna gosta UM & KUNA s svojim freestyle showom.

Maja Monrue je pisateljica, ki piše o moških, o ženskah, o sreči, pa o pravljičnih bitjih, o tem pa rada stresa tudi šale. Svež veter jo je prinesel na stand up odre, kjer predstavlja smešen vidik svojih življenjskih izkušenj.

Eldar Omerčić - The Eldar ni novo ime v svetu komedije. Pripeljal se bo na vozičku, prikrevsal na oder, potem pa bomo izvedeli, kako se je vse skupaj zgodilo in zakaj operacija hrbta ni enako kot operacija hrbta leve noge.

Alen Mastnak bi lahko bil pravljičar. Ker ima lepe urejene, zavihane brke. Ampak govoril ne bo o njih, ga že tako dovolj motijo.

Patricija Harl nam je znana s televizije. Ampak v svoji vasi je bila znana že prej. Zaradi tatujev, menjave fantov in še česa. Mama pravi, da je stand up pika na i, zdaj pa res ne rabi prit domov.

Žan Luc Kranjc pride z mamo, ker še ni polnoleten. Seveda bo avto vozil on, saj mama ne dovoli, da bi šel s kolesom, ker nima izpita.

Urša Vrečko ne mara železarn. Pa kaj, če živi v Štorah.

Robert Zrinski, politične stranke in religije. V vse je včlanjen, tudi  v novo, ki so jo ustanovili Kralji ulice.

Gosta UM & KUNA nas bosta nasmejala z improviziranimi glasbenimi točkami, v katerih sodeluje tudi publika. Ne da se opisat z besedami, morate prit pogledat.


V primeru ugodne vremenske napovedi bomo kapaciteto sedišč za predstavo povečali. 
Vljudno prosimo, sproti spremljajte razpoložljivost prostih vstopnic, predvsem pa 3 dni pred pričetkom predstave.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava