Priporočamo
gledališče | stand up

Odbit stand up večer z Mino Ebrahimi, StandOutom in Kity Nagy.

Mina Ebrahimi

Mina Ebrahimi, rojena v Teheranu, je dinamično darilo mednarodni sceni komedijantov. Vse, kar mislite, da veste o iranskih ženskah, bo razburkala, zavrtela okrog in okrog ter zabrisala v Zaliv, kjer bo to le še hrana za ribe napihovalke. Ker je živela že v Iranu, ZDA, Avstraliji in na Madžarskem, je očitno, da se Mina zna zabavati. Njeni nastopi vedno vžgejo z ostro iskrenostjo in občutkom za zabavo. Pripravite se na presenečenje!

StandOut

StandOut trdi, da je najboljši stand up komik nizke rasti na svetu. S svojo stand up točko je nastopal po evropskih klubih za organizacije, kot so  General Electric & UNHCR ter tudi na festivalu Sziget. Kot igralec se je pojavil v reklamah za več svetovnih korporacij, omenimo KIA Motors (kampanja evropske lige), WestJet, Doritos in Taco Bell. Je tudi profesionalni pomivalec posode, ki ve vse o številnih uradih za priseljence. Po petindvajsetih letih in tisočih kosih oprane posode se še vedno trudi dokazati, da je normalen. V prostem času se ukvarja z zbiranjem škatel od robčkov in opazovanjem semaforjev.

Kitty Nagy

Ostra komedija Kitty Nagy vas ali pribije na stol ali vas z njega preprosto vrže na tla. Je ena od pionirk budimpeške rastoče stand up scene in soustanoviteljica BP ComedyHouse, najbolj brnečega kluba komedije v Budimpešti. Nastopa na Festivalu komedije vzhodne Evrope na Dunaju, Festivalu v Londonu in v hamburškem MoinHaHa klubu. Preizkusila se je na berlinskih večerih odprtih mikrofonov in na madžarski najbolj »piflarski« noči: Comedy Dungeon.


Mina Ebrahimi
StandOut
Kitty Nagy

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava