Impro večer

Moda iz devetdesetih se vrača na trgovinske police, sintisajzerji se vračajo v popularno glasbo in originalna zasedba KUD Bande ferdamane se vrača na odrske deske!

Banda ferdamana je že od vsega začetka popolnoma predana improvizacijskemu gledališču. To pomeni, da bodo pred vami nastajali kratki prizori na osnovi vaših predlogov! Vsi vemo, da predelave retro filmov in serij niso nikoli več iste – tako tudi impro prizori niso nikoli isti. Vse, kar boste gledali, se bo spontano odvijalo pred vašimi očmi prvič, zadnjič in nikoli več! Prav vi, dragi gledalci in gledalke, imate pri impro gledališču moč, da manipulirate s prizori in karakterji. Ali stara Banda še zmore slediti vsem vašim izzivom? Ali je originalna Banda še vedno tako originalna?

Da pa bo izvirnik tokrat še bolj izviren, se bodo stari Bandi tokrat pridružili tudi stari prijatelji. Kdo so, pa boste seveda izvedeli na dogodku.

Das original – ker ni vse v letih!


Jernej Jerovšek, Jani Šumak, Mojca Frim, Petko Čakrevski, Vid Šumak, Toni Cahunek, Matevž Biber

 

*Prireditev bo izvedena v vsakem vremenu. Ker želimo vsem obiskovalcem omogočiti prijetno spremljanje dogodka in dobro vidljivost na oder, odpiranje dežnikov na prizorišču ni dovoljeno. Svetujemo vremenu primerno obutev in oblačila.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava