Priporočamo
gledališče | Stand up
 Kupi vstopnico

Vinko Šimek, Simon Spreitzer, David Gorinšek, Tim Andrič, Matic Potočnik in Andrej Šarkezi Bakreni

Vinko Šimek: »Inšpektor bo drzen, tudi predrzen, včasih prijazen in spet nepredvidljiv in vendar neškodljiv. Vsekakor pa neupogljiv in tudi ne ubogljiv. On vidi pod krilo četudi tja ne pogleda, strelja brez pištole in pove to, kar drugi samo mislijo.«

Opozorilo: Ogled predstave odsvetujemo osebam mlajšim od 40 let. Zakaj? Pridite in preverite!

Andrej Šarkezi Bakreni pravi, da je prekmurski cigan, Madžar v bistvu, ki se v devetdesetih odstotkih šali na svoj račun, kar je, kot vsak račun, za cigana prava redkost. Sloveniji želi pokazati, da smo vsi lahko cigani. Poskusil vas bo prepričati, da je končal srednjo šolo. Žlebove in pocinkan nakit pustite doma.

Matic Potočnik: »Sem Matic, iz daljnih bregov, včasih smešen in zmeraj majhen. Sicer pa je strup v malih flaškah. In ne, nisem iz Slovenskih goric.«

Tim Andrić je Celjan, ki se rad neresno pogovarja o resnih stvareh. Zase pove, da je njegova šibka točka slovnica, obožuje pa glasbo. Če vam je to smešno, na predstavi ne boste razočarani.

David Gorinšek je na pol Štajerc, na pol vampir, ki rad pije kri, še raje pa pir. Pravi, da ne posluša glasbe, ker si raje privošči punk-rock, uživa pa v bobi palčkah in švercanju beloruskih potnih listov. Precej aktualen hobi.


V primeru ugodne vremenske napovedi bomo kapaciteto sedišč za predstavo povečali. 
Vljudno prosimo, sproti spremljajte razpoložljivost prostih vstopnic, predvsem pa 3 dni pred pričetkom predstave.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava