Priporočamo
Glavni oder | glasba | Koncert
 Kupi vstopnico

Ena najbolj vročih domačih zasedb ta hip!

Na Festival Lent prihaja trenutno najbolj vroča mlada rockerska zasedba Joker out, za katero si marsikdo upa trditi, da so posegli v sam vrh slovenske rock scene, njihov sloves pa je že presegel tudi meje naše dežele. Po razprodanih ljubljanskih Križankah, kjer so prvič v živo predstavili pesmi v srbskem jeziku, so na podelitvi nagrad Music Awards Ceremony (MAC) v Beogradu zablesteli kot glavna slovenska atrakcija večera, slovensko in tujo javnost pa je presenetila novica, da bodo zastopali slovenske barve na letošnjem izboru Pesmi Evrovizije.

Simpatična peterica postaja vedno bolj prepoznavna tudi zaradi svojega drznega stajlinga, ki se odlično poda k njihovemu bogatemu žanrskemu izrazu. S skladbami Umazane misli, Barveoceana in Demoni polnijo dvorane po Sloveniji, napovedali so koncert v Stožicah, pred tem pa jih bomo gostili na glavnem odru Festivala Lent.


Joker Out
Bojan Cvjetićanin, vokal
Kris Guštin, kitara, spremljevalni vokal
Jure Maček, bobni
Nace Jordan, bas kitara
Jan Peteh, kitara

 

*Prireditev bo izvedena v vsakem vremenu. Ker želimo vsem obiskovalcem omogočiti prijetno spremljanje dogodka in dobro vidljivost na oder, odpiranje dežnikov na prizorišču ni dovoljeno. Svetujemo vremenu primerno obutev in oblačila.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava