Priporočamo
gledališče | Stand up
 Kupi vstopnico

Nikola Todoroski, Goran Vinčić Vinča

Reciklirani konfeti (MKD)

Nikola Todoroski je profesionalni igralec iz Makedonije, ki se hvali, da je diplomiral v Bolgariji, kje pa drugje? Videti se ga da tudi na makedonski televiziji in v gledališču na Ohridu, kje pa drugje? Pravi, da nastopa na mednarodnih odrih. S tem misli na Srbijo, Bosno in Črno Goro, kje pa drugje? S predstavo Reciklirani konfeti je na evropski turneji. Prihaja v Slovenijo, kam pa drugam?

Dežurni krivec (CRO)

V Slovenijo prihaja noro spontana komedija Gorana Vinčića. Vaši nasmehi, aplavz in Vinčeva energija je vse, kar je potrebno za dobro vzdušje.

Goran Vinčić Vinća je praktični dokaz, da tasmanskega vraga ni dobro priklopiti na trifazni tok. Najbolj energetični komik balkanske stand up scene, mojster komuniciranja s publiko in improvizacije, ogromni Slavonec, ki poje, igra, govori, recitira, animira … krivec za smeh!

Vinča bo v svoji predstavi Dežurni krivec,  govoril o vsem – o ljubezni, zakonu,  babnicah, Slavoncih, seksu, narodnjakih in Erosu Ramazzottiju.

Vinča je eden od šestih članov kolektiva BIS Comedy, ki je zaslužen, za zabavanje tisoče ljudi po vsej Hrvaški in širši regiji. Če ga še niste videli nastopati, vam priporočam prvo vrsto. Če pa boste vseeno sedeli kje bolj zadaj, se ne bojte, tudi tam vas bo našel.


V primeru ugodne vremenske napovedi bomo kapaciteto sedišč za predstavo povečali. 
Vljudno prosimo, sproti spremljajte razpoložljivost prostih vstopnic, predvsem pa 3 dni pred pričetkom predstave.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava