Razprodano
Sodni stolp | | Koncert

Muskonter si po duši, po srcu in popoldne.

Ena od njegovih kantavtorskih skladb gre nekako v smislu »znajdemo se v vsem, v komadih in v skladbah, solze brišemo in na pogrebih in na svatbah, špilamo za vse, za črne in za blonde, čiribiribele in diridiridonde.«

Robert je na odru že od svojega dvanajstega leta, igral je tako s simfoničnimi orkestri kot s punkerji v jedrskih zakloniščih, gulil vse od festivalskih do cerkvenih in tudi zidarskih odrov, nekaj let je bil član bolj in manj znanih pop zasedb ter ustvarjal glasbo za druge glasbenike in pevke. Pravi, da ni nujno isto.

Po nešteto koncertnih nastopih, špilih, čagah, feštah, porokah, pogrebih, slavjih, fantovščinah in dobesedno vsem, kar pride vmes, je končno stopil v ospredje. Koncertira bodisi sam bodisi v duetu Maja in Robi ali z bendom The Rafters, spremljamo ga lahko v oddaji Kaj dogaja na Prvem programu Televizije Slovenije, povsem možno pa je, da ste ga videli tudi v kakšnem od njegovih videov personaliziranih skladb, ki jih piše za obletnice, rojstne dneve, poroke in podobno. 

Na Festival Lent prihaja z zasedbo hudih muzičarjev in pevk (ni vedno isto, pravi), od katerih lahko pričakujemo suveren in kompakten protipol Robertovim besedilnim eskapadam in retoričnim izletom. Spremljevalni band bo poskrbel, da bo koncert povšeči tudi vsem, ki Roberta še niste slišali in se nadejate samo malo dobre muzike.


Robert Petan, kitara, vokal
Maja Weiss, vokal
Tjaša Rupar, vokal
Matic Kovačič, bas
Kristjan Račič, bas
Julijan Andrejaš, tolkala 

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava