Priporočamo
StandUpLent | | Stand up

Eden iz Srbije, drugi iz Črne gore – ne veš, komu je bolje v življenju. Dvojica iz soseščine prihaja v Vetrinjski dvor s svojim najboljšim materialom v uspešnici – The best off! Uživajte v 90-ih minutah zanesljivega smeha.

Srđan Olman 

Srđan Olman je v svoji 10-letni karieri je napisal tri one man šove – Severno ledeni humor, Pravda za Olmana in Kaj se nam je zgodilo. Je avtor televizijske oddaje Olman show, ki so ga v času korone predvajale televizijske postaje v Srbiji, sodeloval pa je tudi pri projektu hrvaške RTL Televizije, ki še ni bil predvajan. Sodeloval je na vseh večjih festivalih stand up komedije na Balkanu, naša diaspora pa je njegov humor lahko slišala tudi v Kanadi, kjer je imel leta 2019 turnejo. Na diplomi piše dipl. novinar, v življenju pa je izključno stand up komik.

Andrija Dabanović

Andrija Dabanović je tridesetletni Podgoričan, ki je leta 2016 diplomiral na Ekonomski fakulteti v Podgorici. Junija 2021 je diplomiral tudi na Fakulteti dramskih umetnosti na Cetinju na smeri Filmski in TV-scenarij. Od leta 2016 se profesionalno ukvarja s stand up komedijo in od takrat redno nastopa po Črni gori, Srbiji, Hrvaški, Sloveniji ter Bosni in Hercegovini. Je udeleženec številnih regionalnih festivalov, zadnji je bil v dvorani Kombank v Beogradu. V angleškem jeziku je nastopil tudi na European Comedy Showu v Budimpešti. Andrija je ustanovitelj in direktor regionalnega stand up festivala Opuč, ki poteka v Podgorici. Napisal je tudi scenarij za kratki animirani film Za kaplja, ki je prejel finančno podporo za razvoj projekta na natečaju Filmskega centra Črne gore. Poleg tega je avtor scenarija za sit-com serijo Out of Range, v kateri igra eno izmed glavnih vlog.


Predstava je v srbskem jeziku.

 

*Prireditev bo izvedena v vsakem vremenu. Ker želimo vsem obiskovalcem omogočiti prijetno spremljanje dogodka in dobro vidljivost na oder, odpiranje dežnikov na prizorišču ni dovoljeno. Svetujemo vremenu primerno obutev in oblačila.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava