Priporočamo
gledališče | Stand up
 Kupi vstopnico

Marina Orsag, Vlatka Mifka, Kaja Grozina, Eva Virc

Eva Virc se s stand upom ukvarja šele krajši čas, vendar je v tem času že obiskala številne odre po Sloveniji in po svetu. Med drugim je bila v Royal National Theatre v Londonu, kjer si je ogledala predstavo Fantom iz opere. V prostem času se sprašuje, kaj ljudje počnejo v prostem času. Rada bere podnapise in ne mara romantičnih sprehodov po plaži. Pohvali se lahko z eno še živečo mačko in tremi medaljami Zlati sonček.

Kaja Grozina bi rada bila mlajša sila v komediji. Prihaja iz Krškega. Kljub sevanju ima vseh deset prstov. Na eni roki. Je tip človeka, ki v pogovoru »dej ti prva prekini« dejansko prekine. Njena velika želja je doživeti vsaj eno sceno iz filma Petdeset odtenkov sive. Pravi, da tisto, ko ona diplomira. Če ne veste za kaj gre, verjetno niste diplomirali iz sive ekonomije.

Marina Orsag iz Zagreba nas kot večni Peter Pan vodi po absurdnih kanalih svojega uma in dokazuje, zakaj je polna nagrad, priznanj, naslovov in same sebe. Najboljša stand up komičarka Balkana v 2013. Prva nagrada publike na Festivalu Lent 2014. Leta 2018 je bila v Amsterdamu priznana kot evropska komičarka, heroina.

Vlatka Mifka je Slavonka s številko čevljev enainštirideset. Njena babica pravi, da se to za deklico ne spodobi. To, da si še zmeraj ni odrezala pete in se vdala babičinim normativom lepote, kaže na moč njenega značaja. S svojimi stooseminsedemdesetimi centimetri zanika stereotip o nizkih Slavoncih. To, da so okrogli, pa potrjuje v zimski sezoni. Ni rada lačna.


V primeru ugodne vremenske napovedi bomo kapaciteto sedišč za predstavo povečali. 
Vljudno prosimo, sproti spremljajte razpoložljivost prostih vstopnic, predvsem pa 3 dni pred pričetkom predstave.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava